Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Standus tinklinis storu siulu audinys, ant kurio siuvinejama vilnoniais arba silkiniais siulais,
Sviesi nuosedine uoliena, susidedanti is kaolinito ir kt. Mineralu,
Desimtoji graiku abeceles raide,
Kataliku dvasininku liturginis drabuzis - puosnus po kaklu susegamas apsiaustas be rankoviu, su pelerina,
Zole, krumas arba medis paplites daugiausia tropinio ir subtropinio klimato juostose; dygiojo kapario ziedpumpuriai, vaisiai, jauni ugliai vart. kaip prieskonis,
Lazdynų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Lelijų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Lingių g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Mėtų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištų krūtinėlės 1 šaukštas miltų 25 g sviesto 100 g špinatų 1 saujelė krapų 1 saujelė svogūnų laiškų 3-4 skiltelės česnako 200 g grietinėlės
Marinatui: 1 šaukštas
medaus 1 šaukštas garstyčių 2 šaukštai aliejaus 1 šaukšas acto Paukštienos prieskonių - pagal skonį Garnyrui: 1 prancūziškas batonas 50 g sviesto 1-2 skiltelės česnako
Gaminimas: Į keptuvę dedame jau išmarinuotą vištieną, supjaustytą smulkiais
gabaliukais, ją apkepiname (~5 minutes). Kitoje keptuvėje dedame sviestą ir miltus, minutę pakepiname, tada sumetame žalumynus ir česnaką. Kepiname apie 4 minutes, tuomet sumetame ir vištieną, užpilame grietinėle ir patroškiname 7-8 minutes. Batoną pjauname per pusę, dedame ant jo pjaustyto česnako
ir kieto sviesto, per visą ilgį. Dedame į orkaitę (180-200 laipsnių pagal Celsijų) ir kepame, kol apskrus. Skanaus!!
|
|
|
|
|