Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kintų g., Venckų k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Venckų k., Klaipėdos r. sav.,
Martyno Reisgio g., Venckų k., Klaipėdos r. sav.,
Vingio g., Venckų k., Klaipėdos r. sav.,
Alyvų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g makaronų 600 g jautienos nugarinės 2 svogūnai 2 skiltelės česnako 4 šaukštai baltojo vyno-sauso 30 g sviesto 200 ml grietinėlės 1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos
sultinys 100 g Parmezano sūrio Druskos ir baltųjų pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Jautieną supjaustome juostelėmis ar kubeliais. Ištirpiname sviestą ir pakepiname smulkintus svogūnus ir česnaką 2-3 minutes. Sudedame jautieną ir kepiname apie 10 minučių. Po to
supilame vyną ir grietinėlę, sultinį ir troškiname 20 minučių. Įmaišome prieskonių. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Makaronus patiekiame su mėsos padažu ir apibarstome viską sūriu. Skanaus
|
|
|
|
|