Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Nemenčinės II k., Vilniaus r. sav.,
Miškininkų g., Nemenčinės II k., Vilniaus r. sav.,
Pakalnės g., Nemenčinės II k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinio g., Nemenčinės II k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Nemenčinės II k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g virtų pupelių 4-5 artišoku širdys 1 saliero stiebas 1 raudonas svogūnas petražolės 1 a. š. čili pipirų padažui: 2 skiltys česnako 45 ml alyvų aliejaus 1 a. š.
garstyčių pipirai 1 citrinos sultys druska
Gaminimas: Artišokošsirdis perpjauti pusiau, petražoles smulkiai sukapoti,salierą supjaustyti. Svogūną supjaustyti išilgai. Kartu su pupelėmis viską sudėti į gilų indą. Viską užpilti paruoštu padažu ir gerai išmaišyti. Papuošti
čili pipirais.
|
|
|
|
|