Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelažių g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
J. Gagarino g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Klevų g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Liepų g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 v. š. bruknių uogų 1 v. š. garstyčių 1 v. š. raudono vyno acto 100 ml rapsų aliejaus 1 didelis obuolys 50 g kepintų graikinių riešutų 300 g raudono
kopūsto
Gaminimas: Kopūstą smulkiai supjaustyti. Riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje. Vyno actą sumaišyti su aliejumi. Į dubenį sudėti kopūstus, bruknių uogas, garstyčias, tarkuotą obuolį, ir užpilti aliejumi.
|
|
|
|
|