Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Masionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Maudyklos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Maumedžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mechanikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mečetės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g varškės 50 g cukraus 1 kaušinio trynys 50 g sviesto 1 šaukštas medaus 0,5 šaukštelio vanilės ekstrakto 100 g kvietinių miltų 5 g kepimo miltelių 4 cm apelsino
žievelės Glazūrai: 1 kiaušinio baltymas 50 g cukraus pudros 0,5 apelsino
Gaminimas: Ištirpinkite sviestą su cukrumi. Kai pravės, bet nepradės stingti, įmaišykite kiaušinio trynį, medų, vanilę ir varškę. Po to suberkite miltus, kepimo miltelius ir
išminkykite. Labai smulkiai sutarkuokite apelsino žievelę arba sutrinkite ir įminkykite į tešlą. Iš tešlos su formuokite nedidelius kukulius ir juos paplokite. Sudėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kepkite apie 15
minučių. Glazūros gaminimas: išspauskite iš apelsino sultis ir išplakite su kiaušinio baltymu ir cukraus pudra. Iškepusius ir jau ataušusius sausainius dekoruokite pasigaminta cukraus glazūra.
|
|
|
|
|