Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Japonu kovos menas,
Japonu lyrikos zanras - 3 eiluciu 17 skiemenu eilerastis,
Japonu mergina, dirbanti restorane,
Japonu mergina, ismokyta grazaus elgesio, svetimu kalbu, sokti, dainuoti, vadovauti pokalbiams, daznai samdoma iskilmingo pokylio seimininke,
Japonu nacionalinis patiekalas,
Rimties g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Ryšininkų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Ryto skg., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Rožių al., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Rūtų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė 400 g morkų Druskos, pipirų ir prieskonių žuvims 1 krūva petražolių 150 g augalinio aliejaus 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas garstyčių 25 g
sviesto
Gaminimas: Žuvies filė įtrinkite prieskoniais. Morkas supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje 2-3 minutes. Kepimo formą gausiai ištepkite sviestu. Į kepimo formą sudėkite žuvis, dalį morkų, viską apipilkite grietinės, žalumynų ir garstyčių mišiniu.
Ant viršaus sudėkite likusias morkas. Kepkite apie 20 minučių 200° C orkaitėje.
|
|
|
|
|
|