Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Atžalyno g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Birštono g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Draugystės g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
J. Jablonskio g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg lydekos filė 0,5 litro pieno 2 kiaušiniai 100 g miltų 150 g sviesto, kepimui
Gaminimas: Lydekos filė įtrinkite prieskoniais pagal skonį. Išplakite kiaušinius. Į
kiaušinių plakinį supilkite pieną ir išmaišykite. Po to į kiaušinių ir pieno mišinį berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų. Lydekos filė supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais ir pamirkę skystoje tešloje sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant sviesto ar
aliejaus. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių (po 1,5-2 min.). Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus :)
|
|
|
|
|