Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zanavykų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zarasų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zavadskių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zebedeno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zervynų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai želatinos ~ 1 l vandens 500 g žuvies filė 1 svogūnas 1 petražolės šaknis ar šakelė 1 paprika 1 morka (nebūtinai) Druskos pagal skonį
Gaminimas: 2
šaukštus želatinos užpilkite 200 ml vandens ir palikite, kad išbrinktų. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir užpilti 750 ml vandens. Į puodą su žuvimi sudėti sukapotą svogūną, petražolę, galima diėti paprikos ir morkų griežinėlių. Nepamirškite įmaišyti druskos. Virkite apie
15-20 minučių. Po to įmaišykite želatiną. Maišykite, kol želatina ištirpsta. Supilstykite į indelius. Kai pravės iki kambario temperatūros, palikite šaldytuve, kad sustingtų. Vietoj žuvies galima dėti vištienos filė, avienos, jautienos ar kiaulienos. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Drebučiams: 500 g žuvies (bet kokios, pagal skonį) 200 g svogūnų 150 g morkų 15 g želatinos 3 lauro lapai 5 kvapieji pipirai 5 gvazdikėliai Druska Papuošimui: 1 virtas
kiaušinis Žalumynai Spanguolės Konservuoti žirniai Citrina
Gaminimas: Svogūnus stambiai supjaustome, o morkas - griežinėliais. Užpilame želatiną 150 ml šalto vandens ir paliekame 1 valandai. Žuvį supjaustome dideliais gabalais ir sudedame į puodą. Užpilame 1
litru vandens, sudedame daržoves, prieskonius ir verdame apie 1 valandą. Puodą kuriame brinkinome želatiną, pripildome žuvies sultinio (jo lieka nuo virtos žuvies) dedame ant nedidelės kaitros ugnies. Maišome, kol ištirpsta. Po to nukeliame nuo ugnies. Į indelius, kuriuos šaldysime žuvies
drebučius, sudedame papuošimus. Tinka virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, spanguolės, virtos morkos, žalumynai ir pan. Žuvį atskiriame nuo kaulo, susmulkiname ir sudedame į indelius. Užpilame likusiu sultiniu (su tirpinta želatina). Indelius su drebučiais laikome šaldytuve apie 3-4
valandas. Skanaus :-)
|
|
|
|
|