Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neužmirštuolių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nidos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nočios g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g ešerio filė 1 svogūnas 1 paprika 0,5 gumbo pankolio 3 šaukštai augalinio aliejaus 100 g ryžių 2 šaukštai sojos padažo 50 g razinų 2 rūgštūs obuoliai 150 g nuluptų
krevečių 1 šaukštas citrinos sulčių Druskos pagal skonį
Gaminimas: Susmulkinkite papriką, pankolį ir svogūną. Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus keptuvėje ir pakepinkite svogūną 2-3 minutes. Suberkite ryžius, papriką, pankolį ir pamaišant troškinkite 2 minutes. Po
to įpilkite sojos padažo ir 1 puodelį vandens. Uždengę troškinkite 25 minutes. Žuvį nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Susmulkinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite žuvį, krevetes ir plonai supjaustytus obuolius 5
min. Po to sudėkite razinas ir troškinkite dar 5 minutes. Patiekite su ryžiais ir troškintomis daržovėmis.
|
|
|
|
|