Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. J. Greimo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. J. Povilaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jakšto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jasaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Juozapavičiaus pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 1 valg. Š. krienų 2 gvazdikėliai 1 valg. Š. alyvuogių aliejaus 0,5 arb. š. druskos 0,5 arb. š. šviežiai maltų juodujų
pipirų
Gaminimas: Burokėlius nuplauname, įdedame į maišiuką ar sandarų indelį ir paliekame šaldiklyje 1-4 dienoms. Indelį su burokėliais iš šaldymo kameros perkeliame į šaldytuvą ir paliekame pamažu tirpti 1-2 dienas. Peiliu nupjauname burokėlių šakneles, nulupame burokėlių
žieveles (lupsis labai lengvai, beveik kaip apelsinas). Burokėlius supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokine tarka. Grūstuve susmulkiname gvazdikelius. Indelyje sumaišome gvazdikėlių miltelius, krienus, aliejų. Šiuo mišiniu apliejame burokėlius, pasūdome, papipiriname ir
išmaišome. Salotos bus skanesnės jei 1-2 val. palaikysime jas šaldytuve skoniams persisunkti.
|
|
|
|
|