Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Šviesos g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Švyturio g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Žemynos g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g ryžių 50 g žirnių 300 g kiaulienos 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 1 paprika 1 l sultinio 5 v. š. balto vyno 4 v. š. alyvuogių aliejaus 50 g sviesto 50 g parmezano
sūrio Petražolės Druska Pipirai
Gaminimas: Keptuvėje pakepti kiaulienos kabaliukus apie 5 min.Mėsą išimti iš keptuvės. Pakepinti svogūną ir papriką apie 20 min. Sudėti česnakus, viską išmaišyti ir atidėti į šalį.Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti ryžius ir kepti apie 5
min. Supilti vyną, maišyti ir kepti apie 1 min. Įpilti pusę sultinio, troškinti kol sugers sultinį, tuomet įpilti likusią dalį sultinio. Į ryžius sudėti prieš tai iškeptus ingredientus. Mišinį išmaišyti, pridėti druskos, pipirų, uždėti sūrio. Išjungus ugnį palaikyti 5 minutes uždengtu dangčiu ir
patiekti.
|
|
|
|
|