Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pylimo g., Stragnų II k., Klaipėdos r. sav.,
Stragnų g., Stragnų II k., Klaipėdos r. sav.,
Tilto g., Stragnų II k., Klaipėdos r. sav.,
Stučių g., Stučių k., Klaipėdos r. sav.,
Aušros g., Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių 200 g margarino 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 0,5 stiklinės razinų 6 v. š. maltų migdolų riešutų 0,5 a. š. Santa Maria
gvazdikėlių
Gaminimas: Išsukame margariną su cukrumi. Įmušame kiaušinius, sudedame maltu migdolus bei gvazdikėlius ir gerai išmaišome. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą. Galiausiai įmaišome nuplautas razinas. Gautą
tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepame apie 45-50 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|