Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varnėniškės g., Šadžiūnų k., Lazdijų r. sav.,
Alyvų g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Antano Miluko g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Dzūkų g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Gėlių g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių 200 g margarino 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 0,5 stiklinės razinų 6 v. š. maltų migdolų riešutų 0,5 a. š. Santa Maria
gvazdikėlių
Gaminimas: Išsukame margariną su cukrumi. Įmušame kiaušinius, sudedame maltu migdolus bei gvazdikėlius ir gerai išmaišome. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą. Galiausiai įmaišome nuplautas razinas. Gautą
tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepame apie 45-50 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|
|