Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Mokytojų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Nadruvos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Narcizų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Naujo Ryto takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 švieži arba 2 skardinės konservuotų ananasų 300 g sluoksniuotos tešlos 1 kiaušinis cukraus pudra vyšnios (papuošimui)
Gaminimas: Jei naudojate šviežius ananasus, nulupkite
juos ir supjaustykite griežinėliais. Jei naudojate konservuotus ananasus, nusunkite ir nusausinkite juos. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų griežinėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Paruoštus griežinėlius sudėkite ant kepimo
popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite cukraus pudra ir vidurį papuoškite vyšniomis be kauliukų. Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol tešla pakyla ir gražiai apkepa. Patiekti galima tiek šiltus, tiek šaltus. Skanaus.
|
|
|
|
|
|