Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gudų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gulbinėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g artišokų šerdžių 1 svogūnas 800 ml daržovių sultinio 0,3 stiklinės ryžių 1 a. š. malto peletrūno 1 stiklinė pieno arba grietinėlės druska malti juodieji
pipirai krapai natūralus jogurtas
Gaminimas: Į didelį puodą sudėkite supjaustytus artišokus, susmulkintus svogūnus ir visus likusius ingredientus, išskyrus pieną (arba grietinėlę), krapus bei jogurtą. Uždengus puodą užvirkite ir sumažinus ugnį dar pavirkite apie 30-40
min. Išvirtą sriubą gerai sutrinkite. Į sutrintą sriubą maišant supilkite pieną. Patiekite karštą su šiek tiek jogurto bei smulkintų krapų. Skanaus!
|
|
|
|
|