Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ukinis administracinis misko ploto vienetas, apribotas proskynu,
Ukio pastatas linams, javams, kanapems dziovinti,
Ukio saka, gaminanti gamybos priemones ir vartojimo reikmenis (prekes) ,
Ukio saku ir veiklu, aptarnaujanciu gamybos procesa, visuma,
Ukio trobesys grudams, miltams, mesai, rakandams ir mantai laikyti,
Pamūšio g., Gedvainių k., Joniškio r. sav.,
Gražaičių g., Gražaičių k., Joniškio r. sav.,
Dvaro g., Jakiškių k., Joniškio r. sav.,
Parko g., Jakiškių k., Joniškio r. sav.,
Žiedo g., Jakiškių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. kepimo miltelių 8 v. š. minkšto sviesto 0,8 stiklinės cukraus 1 v. š. medaus 2 kiaušiniai 1 v. š. tarkuotos citrinos žievelės 0,5 stiklinės
nenugriebto pieno 0,5 a. š. druskos 0,5 a. š. malto kardamono Glazūrai: 0,3 stiklinės citrinos sulčių 0,4 stiklinės cukraus 1 v. š. medaus
Gaminimas: Sutrinti sviestą iki purumo, sudėti cukrų, medų ir plakti, kol gausis kreminės tekstūros masė. Maišant
po vieną įmušti kiaušinius, palengva supilti pieną, galiausiai sudėti citrinos žieveles ir gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti su kepimo milteliais, druska bei kardamonu sumaišytus miltus. Gautą tešlą sudėti į riebalais apteptą kepimo forma ir kepti apie 1 val. 220 laipsnių
temperatūroje. Kol kepa duona į puodą supilti glazūrai skirtus ingredientus ir kaitinti, kol ištirps cukrus. Iškepusią duoną aplieti pasigamintu glajumi ir palikti formoje, kol atvės. Atvėsusią duoną išimti iš kepimo formos ir mėgautis nuostabaus skonio duona. Skanaus.
|
|
|
|
|