Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Merkio g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Mituvos g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Mūšos g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Neries g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Nevėžio g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,5 stiklinės miltų 2 a. š. cukraus 2 a. š. kepimo miltelių 0,5 a. š. druskos 0,5 a. š. džiovintų krapų 0,5 stiklinės šalto, gabaliukais supjaustyto sviesto 1,25 stiklinės
pasukų 0,3 stiklinės sukapotų saulėje džiovintų pomidorų 0,3 stiklinės susmulkinto fetos sūrio
Gaminimas: Dideliame dubenyje suplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir susmulkintus krapus. Sausus ingredientus pirštais sutrinkite su sviestu, kad liktų žirnių
dydžio gabaliukai. Į su sviestu sumaišytus sausus ingredientus supilkite 0,5 stiklinės pasukų, sumaišykite su saulėje džiovintais pomidorais, fetos sūriu ir galiausiai supilkite likusias pasukas. Maišykite, kol gausite vientisą masę (tešla turi būti lipni). Iš gautos tešlos formuokite
nedidelius rutuliukus ir dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškepus palikite atvėsti ant grotelių. Patiekite. Skanaus.
|
|
|
|
|