Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Daugėdų k., Rietavo sav.,
Centrinė g., Drobstų k., Rietavo sav.,
Gandrų g., Drobstų k., Rietavo sav.,
Kukmedžių g., Drobstų k., Rietavo sav.,
Paplentės g., Drobstų k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg viščiukų blauzdelių 3 v. š. medaus 3 v. š. sojos padažo 5 skiltelės česnako druska (pagal skonį) malti baltieji pipirai (pagal skonį) malti juodieji pipirai (pagal
skonį) aliejus (kepimui)
Gaminimas: Blauzdeles nuplauname ir įtriname prieskoniais bei išspaustu česnaku. Paliekame pasimarinuoti bent 30 min. Tuomet blauzdeles apie 15-20 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Apvirtas blauzdeles nupilame šaltu
vandeniu. Blauzdeles dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi (dar galima užbarstyti prieskonių) ir gražiai apkepiname. Į puodą supilame sojos padažą bei medų ir verdame, kol dalis skysčio nugaruoja ir visas padažas karamelizuojasi. Susikaramelizavusiu padažu užpilame apkeptas blauzdeles
ir patiekiame. Skanaus.
|
|
|
|
|