Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zujūnų g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Šilo g., Žalesos k., Vilniaus r. sav.,
Bendorių kelias, Žemųjų Rusokų vs., Vilniaus r. sav.,
Žvėryno g., Žvėryno vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 apelsinai 650 g cukraus 600 ml vandens 400 g juodojo šokolado
Gaminimas: Supilame į puodą 300 ml vandens ir sudedame į jį apelsinų griežinėlius ir paverdame apie 5
min. Tuomet apelsinų griežinėlius nusunkiame. Į puodą supilame likusius 300 ml vandens bei cukrų ir paverdame kol cukrus ištirpsta. Cukrui ištirpus į puodą sudedame apvirtus apelsinų griežinėlius ir verdame apie 1 valandą (griežinėlių žievelės turi būti skaidrios). Išvirtus
griežinėlius išgriebiame, nuvarviname sirupo perteklių ir. sudėję ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, dedame į 120 laipsnių temperatūros orkaitę ir padžioviname apie 15-20 min. Pravėsusius griežinėlius merkiame į ant garų ištirpintą šokoladą ir sudedame ant kepimo popieriaus, kad
atvėstų ir sustingtų šokoladas. Skanaus.
|
|
|
|
|