Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varduvos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Varėnos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Varnalėšų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Varnėnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Varnių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuviai: 3 vnt. silkės filė 6 v. š. džiūvėsėlių žuvies prieskoniai druska sviestas (kepimui) Padažui: 1 svogūnas 2 v. š. sviesto 2 v. š. garstyčių 1 v. š.
grietinės druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Silkę pagardiname žuviai skirtais prieskoniais, jei nėra labai sūri pasūdome ir apvolioję džiūvėsėliuose apkepame keptuvėje su sviestu. Padažui keptuvėje ištirpintame svieste pakepiname susmulkintus svogūnus, sudedame
grietinę, garstyčias, pasūdome ir gerai išmaišę patiekiame prie keptos silkės. Skanaus.
|
|
|
|
|