Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pranesimas, papildantis ta pacia tema anksciau skaityta kito asmens pranesima,
Biol. organizmo lasteliu, audiniu, organu, sistemu sandaros ir funkciju tarpusavio priklausomybe,
Viso pasaulio valdymas,
Augalai ir gyvunai, pvz., paprastoji nendre, rudoji ziurke, paplite visame arba beveik visame pasaulyje,
Pramoginis sokis, sudarytas is valso, polkos, mazurkos, kadrilio figuru; sokamas poromis, turi humoristiniu zaidimo elementu,
Notangų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Viduklės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
O. Milašiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Obelynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Obuolių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 stiklinės medaus 0,25 stiklinės sausų arba šviežių levandų žiedų 1,5 stiklinės riebaus pieno 0,25 stiklinės cukraus 1 žiupsnelis druskos 1,5 stiklinės riebios grietinėlės 5
kiaušinių tryniai
Gaminimas: Medų ir 2 valgomuosius šaukštus levandų žiedų pakaitinti, nukelti nuo ugnies, uždengti ir palikti 1–2 valandoms kambario temperatūroje. Į didoką dubenį supilti grietinėlę. Į grietinėlę per tankų sietelį perkošti atvėsusį medų, išspaudžiant
kiek galima daugiau skysčio ir aromato iš sietelyje likusių levandų. Dubenyje išplakti kiaušinių trynius. Puodelyje pakaitinti pieną, cukrų ir druską. Į išplaktus trynius plona srovele pilti karštą pieną, vis pastoviai plakant. Supylus visą pieną, trynių ir karšto pieno mišinį
perpiplti į tą patį puodelį, kuriame kaitintas pienas ir kaitinti ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, kol masė pradės tirštėti ir, įkišus švarų šaukštą, jis pasidengs plona kremo plėvele. Trynių ir pieno masę perkošti į dubenį su grietinėle ir medumi. Į dubenį suberti likusius levandų žiedus,
uždengti dangčiu arba maistinine plėvele ir atšaldyti šaldytuve, 4–5 valandas arba pernakt. Atšalusį ledų mišinį dar kartą perkošti, išpausti skystį ir aromatą iš sietelyje likusių levandų žiedų. Mišinį pilti į ledų gaminimo mašiną ir sukti, kol ledai taps tiršti ir
purūs. Sušalusius ledus perdėti į sandariai užsidarantį plastikinį indą ir įstatyti kelioms valandoms į šaldiklį, kad pilnai sušaltų. Skanaus.
|
|
|
|
|