Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pupinės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g makaronų 500 g daktariškos dešros 4 svogūnai 7 pomidorai 6 v. š. pomidorų padažo 350 g fermentinio sūrio 3 v. š. alyvuogių aliejaus maltas bazilikas prieskoniai
(įvairūs)
Gaminimas: Makaronu išverdame pasūdytame vandenyje. Svogūnus bei daktarišką dešrą atskirai pakepiname keptuvėje su aliejumi. Kepimo indą ištepame aliejumi ir sudedame į jį su svogūnais, baziliku bei prieskoniais sumaišytus virtus makaronus, ant viršaus sudedame
riekelėmis pjaustytus pomidorus, pomidorų padažą ir viską užbarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|