Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nepriklausomybės al., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
P. Jodelės g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Parko g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Ramučių g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Rasų g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g kvietinių miltų 0,3 a. š. sodos 3 kiaušiniai 4 apelsinai 1,5 stiklinės pieno 4 v. š. cukraus 1 a. š. vanilinio cukraus aliejus
(kepimui)
Gaminimas: Išplakame kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir pienu. Sudedame 3 nuluptus ir sutrintus apelsinus. Suberiame su soda sumaišytus miltus. Tešlą gerai išmaišome ir kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus blynelius apšlakstykite
šviežiai spaustomis apelsino sultimis ir papuoškite apelsino riekele. Skanaus.
|
|
|
|
|