Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulės g., Urvikių k., Mažeikių r. sav.,
Vingio g., Urvikių k., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolų g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Birutės g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Ežero g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 1 a. š. kepimo miltelių 150 g šalto sviesto 1 stiklinė kakavos 0,7 stiklinės rudojo cukraus 50 g maltų lazdyno riešutų 3 v. š. šalto vandens 200 g vyšnių (be
kauliukų)
Gaminimas: Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava, cukrumi ir maltais riešutais, tuomet sudedame šaltą sviestą ir minkome pirštų galais, kol gausis į smėlį panaši konsistencija. Į tešlą įpilame vandenį ir minkome, kol tešla taps kieta. Išminkytą tešlą
padedame pusvalandžiui į šaldytuvą. Dviem trečdaliais atšaldytos tešlos išklojame sviestu pateptas kepimo formeles, tuomet sukaišiojame į tešla išklotas formeles vyšnias ir ant viršaus sutrupiname likusią tešlą. Kepame apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame
atvėsusius. Skanaus.
|
|
|
|
|