Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Starkupio g., Mitkaičių k., Telšių r. sav.,
Šilo g., Mitkaičių k., Telšių r. sav.,
Būgenių g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Niurkių g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Paunšvystės g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g menkių filė 4 česnako skiltelės 2 v. š. citrinos sulčių 1 svogūnas 3 v. š. aliejaus 400 g pomidorų 2 v. š. smulkintų petražolių 1 v. š. smulkintų raudonėlių 1 žiupsnelis
cukraus druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Filė pasūdykite ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkintą svogūną ir česnako skilteles, suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus, petražoles, raudonėlius,
supilkite citrinų sultis. Padažą pagardinkite druska, pipirais, cukrumi ir užpilkite ant žuvies. Kepkite apie 30 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Valgykite su bulvėmis. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|