Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liaudies ismintis: "myli kaip vokieciai lietuviskus .....",
Liaudies kuryba, apimanti tautosaka, liaudies muzika, liaudies teatra,
Liaudies muzikos muzikantu ansamblis,
Liaudies tikejimuose - moterys, turincios rysiu su antgamtinemis blogio jegomis, demonais,
Liaudies zaidimas, dar vadinamas "trinkeles" ar "rasteliai",
Žalieji sartai, R. Paznokienės IĮ,
Žaliasis Žiogas, Kavinė, Žaliasis Žiogas,
Žaliasis žiogas,
Žaliasis Žibintas, Vilniaus Miesto Vaikų ir Jaunimo Teatro Susivienijimas,
Žaliasis Vingis, R. Ditkaus Firmos Kavinė,
Saulės g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Sodų g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Strazdelio g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Upelio g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
V. Kudirkos g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (bet kokios) 500 g brokolių 200 g grybų 1 vidutinis svogūnas 100 g grietinės 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai citrinos sulčių 1 sauja krapų, svogūnų
laiškų (pasirinktinai) Prieskonių pagal skonį
Gaminimas: Brokolius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirti 5 minutes. Sultinį nupilti į indelį, jo dar reikės. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną sukapoti ir pakepinti alyvuogių aliejuje. Grybus
taip pat galima pakepinti, bet nebūtina. Brokolius, žuvies gabaliukus, grybus ir pakepintą svogūną sudėti į puodą ar gilią keptuvę. Viską atsargiai išmaišyti su prieskoniais, žalumynais ir citrinos sultimis. Sultinį išmaišyti su grietine ir supilti į keptuvę. Virti ant vidutinio
kaitrumo ugnies bent 10 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|