Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilo g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Šviesos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Technikos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Teklės Bružaitės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Tilto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g bazilikų lapelių 80-100 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus verdantis vanduo
Gaminimas: Nuskintus bazilikų lapelius užpilti verdančiu vandeniu. Palaikius 10 sek.
nukošti. Nusausinti. Sudėjus į maisto smulkintuvą susmulkinti iki pastos konsistencijos. Sukrėsti į švarų stiklainiuką ir užpilti alyvuogių aliejumi. Uždaryti dangteliu ir laikyti šaldytuve. Tai puikus pagardas mėsos, žuvies, daržovių patiekalams, sriuboms ir
salotoms. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|