Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Varėnos r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Utenos r. filialas,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Ukmergės r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Trakų r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Telšių r. konsultavimo biuras,
Bijūnų g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Jaunimo g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Kulpių g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Malūno g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Pievų g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g žirnelių (konservuotų) 200 g Parmezano sūrio Druskos 1 šaukštai kvietinių miltų 4 šaukštų šalto vandens 1 kiaušinis
Gaminimas: Išplakti kiaušinį su druska. Į
kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens. Į tešlą įmaišyti žirnelius. Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių
temperatūroje 15-20 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|