Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mirusio fizinio asmens turtiniu teisiu, pareigu ir kai kuriu asmeniniu neturtiniu teisiu perejimas jo ipediniams,
JAV karo aviacijos baze Naujosios Meksikos valstijoje; ten pirma karta 1945 06 16 buvo susprogdinta atomine bomba,
Dieviskumo ir sventumo simbolis, aukso spalvos ratilas arba spinduliuojantis vainikas aplink dievisku asmenu, apastalu, angelu, sventuju kankiniu galvas,
Nustatytas apeiginiu veiksmu tvarka tam tikram religiniam aktui atlikti,
Biologine zmoniu grupe,
Kapų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Karklų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Karolinos g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Kaštonų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Kęstučio g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g moliūgo 1 svogūnas 2 v. š. sviesto 60 g parmezano sūrio 430 g miltų 200 ml virinto vandens 2 kiaušiniai druska Gaminimas: Užsiminkome tešlą iš kiaušinių,
druskos, vandens ir miltų ir padedame ją į šalį. Moliūgą nulupame, supjaustome jo minkštimą be sėklų didesniais kubeliais ir bent 6 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet nukošiame moliūgą ir paliekame šiek tiek pravėsti. Svogūną susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su
sviestu. Koldūnų įdarui sumaišome moliūgą, svogūną, tarkuotą parmezano sūrį ir viską pasūdome. Galiausiai iškočiojame tešlą, supjaustome ją norimo dydžio kvadratėliais ir suvyniojame į juos pasigamintą įdarą. Dedame koldūnus į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi koldūnai
iškyla į paviršių. Patiekite su grietine ar kitokiu Jūsų pamėgtu padažu. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai
ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|