Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vilties g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vyšnių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vytauto g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vyturio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500-700 g raugintų kopūstų 7-9 džiovinti grybai 4 šaukštai perlinių kruopų 2 vidutinio dydžio svogūnai 2 didelės bulvės 4 skiltelės česnako 1 lauro lapas 2 šaukštai
grietinės 1,5-2 l vandens Kmynų, pipirų, druskos, krapų pagal skonį
Gaminimas: Perlines kruopas užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti per naktį. Į verdantį vandenį sudėti perlines kruopas ir virti 20 min. Po to sudėti raugintus kopūstus, grybus, susmulkintus ir
pakepintus svogūnus ir česnaką, kubeliais supjaustytas bulves, lauro lapelį ir prieskonių. Išmaišyti ir virti dar 25-30 minučių. Sriubą užbalinti grietine arba grietinėle. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|