Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ziniu ir praktiniu priemoniu, skirtu zmogaus sveikatai ir darbingumui saugoti bei stiprinti, jo gyvenimui ilginti, ligoms pazinti ir gydyti, sistema,
Ziniu televizija,
Ziniu, duomenu apie ka nors skleidimas, norint ispopuliarinti, isgarsinti ka nors, padidinti paklausa,
Zinomas rokmuzikantas, AIDS auka - Fredis ..... ,
Zinomesnis kortu zaidimo "21" pavadinimas (angl.) ,
Riešės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Riešutų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rietavo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rygos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rykantų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g miltų 80 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 50 g krakmolo 1 a. š. kepimo miltelių Trupiniams: 100 g sviesto 100 g miltų 100 g cukraus 1 pakelis vanilinio
cukraus 1,5 a. š. malto cinamono Įdarui: 500 g slyvų be kauliukų
Gaminimas: Tešlai skirtą sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį. Maišydami suberkite miltus kartu su krakmolu bei kepimo milteliais. Tešlą paskleiskite riebalais išteptoje tortų formoje,
ant jos išdėliokite slyvų puseles. Trupiniams šaltą sviestą greitai suminkykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, miltais, cinamonu ir tolygiai sutrupinkite ant slyvų. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais
ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|