Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušrinės Sodų 13-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 14-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg cukinijos 1 didelis pomidoras 100 g varškės 5 skiltelės česnako sauja kapotų žalumynų sauja baziliko druska 0,5 puodelio miltų 0,5 puodelio vandens (arba
pieno)
Gaminimas: Cukinijas nulupkite ir supjaustykite storais griežinėliais. Miltus sumaišykite su kapotais žalumynais, druska, apvoliokite juose cukinijas ir kepkite iš abiejų pusių, įkaitintuose riebaluose. Cukinijas sudėkite į kepimo indą, ant jų suberkite pjaustytą
baziliką, supjaustytus česnakus, uždenkite griežinėliais pjaustytu pomidoru. Varškę sumaišykite su vandeniu, druska (jei reikia), žalumynais ir uždėkite šią masę ant cukinijų viršaus. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 20-30 min.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir
kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|