Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gincu sprendimo metodas, pasitelkiant treciaja sali, siulancia galimus sprendimus,
Gincu, taip pat ir tarpvalstybiniu, sprendimo budas: salys kreipiasi ne i teisma, o i treciaji asmeni - arbitra, kuris parenkamas saliu susitarimu,
Ginklas strelems leisti,
Ginklas tvirtoves sienoms griauti,
Ginklo atsokimas issovus,
Pušų g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Šermukšnių g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Paikiškių g., Paikiškių k., Marijampolės sav.,
Kaštonų g., Pašešupių k., Marijampolės sav.,
Baraginės g., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 300 g rudojo cukraus 170 g tirpinto sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 200 g miltų 180 g viso grūdo miltų 80 g avižinių dribsnių 100 g lukštentų saulėgrąžų 100 g
razinų 300 g stambiai tarkuotų obuolių 1 v.š. kepimo miltelių 2 v.š. malto cinamono 0,5 a.š. druskos
Gaminimas: Inde sumaišiau miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną, razinas, saulėgrąžas ir druską. Kitame inde išplakiau kiaušinius su cukrumi
iki tirštos masės, supyliau ištirpintą sviestą ir vanilinį cukrų. Į indą su sausu mišiniu supyliau kiaušinių ir sviesto masę. Įmaišiau tarkuotus obuolius. Kepimo indą ištepiau sviestu ir pabarsčiau miltais. Sukrėčiau pyrago tešlą. Kepiau 165 laipsnių orkaitėje 50
minučių. Iškepusį pyragą palikau atvėsti. Patiektas su plakta grietinėle ar vaniliniais ledais - kiekvienos moters svajonė :) SKANAUS! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių
patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|