Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, gimes is baltojo zmogaus ir negro sajungos,
Zmogus, individas,
Zmogus, juokinantis kitus,
Zmogus, keliantis didziausius, griezciausius reikalvimus, siekiantis didziausiu tikslu,
Zmogus, kintantis i blogaja puse,
Sidabrynės g., Tautginių k., Joniškio r. sav.,
Lauko g., Veršių k., Joniškio r. sav.,
Seno Ąžuolo g., Veršių k., Joniškio r. sav.,
Alyvų g., Ziniūnų k., Joniškio r. sav.,
Sodų g., Ziniūnų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g kiaulienos sprandinės 1 didelis svogūnas 2 vidutinio dydžio morkos 2 skiltelės česnako 3 šaukštai citrinos sulčių 100 g džiovintų slyvų sojų padažo (pagal skonį) 100 g
žirnelių (šviežių arba konservuotų) 150 g konservuotų kukurūzų 100 g pievagrybių 1 paprika
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti juostelėmis arba vidutinio dydžio gabalėliais ir virti pasūdytame vandenyje 15-20 min. Išgriebti ir nusausinti. Svogūną ir morkas supjaustyti
ir pakepinti, kol svogūnai gražiai apskrunda. Česnaką sugrūsti ir įmaišyti į svogūnų ir morkų kepinį. Į keptuvę sudėti mėsą, džiovintas slyvas, sojų padažą, supjaustytą papriką. Įpilti 50 ml vandens, kad nesviltų ir patroškinti 5-10 min. Vietoj vandens galima pilti grietinėlę. Po to
sudėti žirnelius, kukurūzus, supjaustytus pievagrybius, įmaišyti prieskonių ir nukelti nuo ugnies. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|