Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Obelų g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Pienių g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Pušyno g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Ramunių g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Rožių g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 4 bulvės 2 morkos 150 g svogūnų 1 l grybų sultinio 50 g sviesto 2 v. š. miltų 2 a. š. citrinų sulčių 100 ml grietinėlės 1 sauja petražolių druska
malti juodieji pipirai Gaminimas: Ištirpinti sviestą keptuvėje ir šiek tiek apkepinti joje susmulkintus svogūnus ir pievagrybius. Pakepinus, paimkite puodą, supilkite į jį sultinį, citrinos sultis ir sudėkite pakepintus su svogūnais pievagrybius, kebeliais supjaustytas bulves,
sutarkuotas morkas, petražoles, prieskonius. Pavirkite sriubą apie 25 min., tuomet išmaišykite grietinėlėje miltus ir supilkite ją į sriubą. Dar pavirus apie 10 min. galite patiekti. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|