Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
?? ???? ???,
?????????? 1962 ????,
which face is real game,
kul cake,
a story like mine,
old book,
qutar airline,
??????,
ctui0,
tdu,;.',dt.,.;dtu,;.tu,,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stanislovo Rapolionio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 4 bulvės 2 morkos 150 g svogūnų 1 l grybų sultinio 50 g sviesto 2 v. š. miltų 2 a. š. citrinų sulčių 100 ml grietinėlės 1 sauja petražolių druska
malti juodieji pipirai Gaminimas: Ištirpinti sviestą keptuvėje ir šiek tiek apkepinti joje susmulkintus svogūnus ir pievagrybius. Pakepinus, paimkite puodą, supilkite į jį sultinį, citrinos sultis ir sudėkite pakepintus su svogūnais pievagrybius, kebeliais supjaustytas bulves,
sutarkuotas morkas, petražoles, prieskonius. Pavirkite sriubą apie 25 min., tuomet išmaišykite grietinėlėje miltus ir supilkite ją į sriubą. Dar pavirus apie 10 min. galite patiekti. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|