Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalcio kiekio sumazejimas organizme, sergant kai kuriomis ligomis arba sutrikus medziagu apykaitai,
Anglies elemento salinimas is kurios nors medziagos, pvz., is ketaus, kai is jo gaminamas plienas,
Galvos smegenu didziuju pusrutuliu zieves dalinis arba visiskas pasalinimas; daroma, tiriant zieves funkcijas,
Turto ikainojimo ir draudimo sumos skirtumas,
Turku pasos sargybinis; saunus karys, puikus jojikas,
Lakštingalų g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Liepų g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Malūno g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Miško g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Naujoji g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 50 ml pieno 1 svogūnas 100 ml grietinėlės (35 % riebumo) 1 skiltelė česnako 100 g kumpio 75 g sūrio druska malti juodieji
pipirai muskatas žalumynai
Gaminimas: Nulupame bulves, išverdame pasūdytame vandenyje, nusausiname, sutriname ir sumaišome su pienu. Svogūną susmulkiname, apkepame aliejuje ir suberiame į bulvių košę. Grietinėlę sumaišome su tarkuotu česnaku, pipirais ir muskatu. Kumpį
supjaustome gabaliukais, sūrį sutarkuojame. Kepimo formą ištepame riebalais, tolygiai sudedame bulvių košę, ant viršaus uždedame kumpio, grietinėlės ir česnako mišinį, bei apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 min. Prieš patiekadami pabarstome
žalumynais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir
mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|