Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Staniškio-Lito g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Šalkauskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Šilingo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Šimkaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Žukausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 burokėlis, 1,5 svogūno, 1,5 morkos, 100 g pomidorų pastos, druska, malti pipirai.
Gaminimas: Burokėlį verdame apie 1 val. Leidžiame atvėsti. Svogūnus susmulkiname,
o morkas ir išvirtą burokėlį sutarkuojame. Morkas ir svogūnus apkepame aliejuje, sudedame burokėlius, pomidorų pastą, prieskonius ir patroškiname apie 5 minutes. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai
tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|