Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kauno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazbėjų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazimiero Ladygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazio Bizausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 vištų blauzdelės 0,5 l voveraičių 1 didelis svogūnas 3 skiltelės česnako 150 g sviesto 3 - 4 v. š. grietinės druska vištienos prieskoniai keletas svogūno
laiškų
Gaminimas: Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. pasimarinuoti. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą
svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės mėsa.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|