Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Molėtų g., Pagaluonės k., Molėtų r. sav.,
Žilvyčių g., Pagaluonės k., Molėtų r. sav.,
Ateities g., Pakrovų k., Molėtų r. sav.,
Lenktoji g., Pakrovų k., Molėtų r. sav.,
Pušyno g., Pašekščių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g jautienos 1 stiklinė ryžių 250 g kopūsto 3 pomidorai 1 svogūnas 3 česnako skiltelės 100 g sviesto 2 v. š. miltų 3 v. š. pomidorų tyrės 250 ml vandens 1 sauja
petražolių druska malti juodieji pipirai 1 v. š. aliejaus Gaminimas: Pirmiausia išsiverdame ryžius. Supilame ryžius į vandenį, įpilame aliejaus ir verdame, kol ryžiai taps minkšti. Tuomet keptuvėje ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą
svogūną ir kepiname, kol jis suminkštės. Pakepinus svogūną sudedame į keptuvę kubeliais supjaustytą jautieną, virtus ryžius, maišydami kepame maždaug 4 minutes ir tuomet sudedame viską į kepimo indą. Kopūstą nuvalome, smulkiai supjaustome ir sudedame į kepimo indą ant mėsos bei
ryžių. Ištirpiname keptuvėje likusį sviestą, suberiame miltus ir, maišant, pakepiname kol gausis vientisa masė. Nukeliame keptuvę nuo ugnies, sudedame susmulkintas česnako skilteles, nuluptus bei supjaustytus pomidorus, susmulkintas petražoles, pomidorų tyrę, įpiltame vandens, įberiame
maltų pipirų, pasūdome, sumaišome ir tuomet dedame keptuvę vėl ant ugnies ir maišydami kaitiname apie 5-6 min. Tuomet viską dedame ant kopūstų sluoksnio, tolygiai išlyginame paviršių, kepimo indą uždengiame dangčiu arba maistine kepimo folija ir kepame įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių
temperatūroje apie 35 minutes. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams
konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|