Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vandenio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gegužės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 39-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nolonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg brokolių 300 g kiaulienos kumpio 350 g fermentinio sūrio 1 mėlynas svogūnas 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos 3 kiaušiniai 200 g grietinėlės 50 ml citrinos
sulčių druska malti juodieji pipirai 1 sauja petražolių Gaminimas: Pirmiausia šakelėmis išskaidykite brokolius (didesnius gabalėlius dar pasmulkinkite) ir pavirkite brokolius keletą minučių sūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Tuomet nusunkite, nuvarvinkite ir palikite
virtus brokolius atvėsti. Kumpį supjaustykite plonais greižinėliais ir tuomet griežinėlius dar pasmulkinkite, kad gautųsi maži kvadratėliai. Sutarkuokite fermentinį sūrį. Supjaustykite mėlyną svogūną plonais griežinėliais ir išskaidykite žiedus. Grietinėlę išmaišykite su kiaušiniais,
druska, pipirais ir petražolėmis. Į gautą masę sudėkite kumpį, pasiruoštus brokolius, mėlyną svogūną bei trečdalį tarkuoto sūrio ir viską gerai išmaišykite. Išklokite kepimo indą tešla, taip pat išklokite ir kepimo indo kraštus bei supilkite pasigamintą įdarą. Ant įdaro užbarstome likusį
tarkuotą sūrį ir dedame viską į įkaitusią orkaitę. Kepame apie 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje, kol pyragas gražiai pagels. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių
patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|