Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senuju burlaiviu pirmgalio papuosalas, alegorines figuros, susietos su laivo pavadinimu,
Lietuvos moteru krepsinio lyga,
Koks JAV miestas yra vadinamas Mazaja Havana,
Vienos valstybes istaiga kitos valstybes teritorijoje konsuliniams santykiams palaikyti,
Zmogaus bei visuomenes veiklos produktai, jos formos ir sistemos, kuriu funkcionavimas leidzia kurti, panaudoti ir perteikti materialines ir dvasines vertybes,
Kuodiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kuosų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kuprioniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kurapkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kurklių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 raudonos paprikos, 14 didelių pievagrybių, 1 didelis svogūnas, 1 puodelis ryžių, truputis krapų, truputis petražolių, 3 skiltelės česnako, 180 g sūrio, druska, juodieji
pipirai, augalinis aliejus (patepimui).
Gaminimas: Išvirkite ryžius, nulupkite ir supjaustykite grybų kotelius (galvutes palikite), smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūną pakepinkite aliejuje, tuomet sudėkite grybus ir kepinkite, kol suminkštės. Paprikas nuplaukite,
perpjaukite pusiau ir pašalinkite kotelius bei sėklalizdžius. Sutarkuokite sūrį. Dubenyje sumaišykite ryžius, grybus su svogūnais, smulkintus česnakus, krapus, petražoles ir 2/3 tarkuoto sūrio. Pabarstykite druska ir pipirais. Galite įdėti truputį grietinės. Skardą patepkite aliejumi, į
paprikas ir grybų galvutes pridėkite įdaro ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje, 35 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|