Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Rudausių k., Vilniaus r. sav.,
Daržų g., Rudausių k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Rudausių k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Rudausių k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Rudausių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g miltų 60 g sviesto 60 g margarino 1 žiupsnelis druskos labai šalto vandens Įdarui: 400 g porų 250 ml pieno 2 kiaušiniai 50 g sūrio 30 g
sviesto druska malti juodieji pipirai Gaminimas: Pasigaminame tešlą. Į dubenį sudedame miltus,druską, mažais kubeliais supjaustytą margariną ir sviestą. Viską minkome pirštais kol gaunasi dideli trupiniai. Gautus trupinius apipurškiame labai šaltu vandeniu ir užmaišome tešlą (tešla
tri būti tąsi). Gautą tešlą padedame maždaug 20 minučių į šaldytuvą. Pašaldžius tešlą atskiriame ją į du apylygius gabalus ir pusę tešlos iškočiojame. Kepimo formą išklojame iškočiotu tešlos lakštu ir užlenkiame šonus. Nuplauname porų šaknis bei lapus ir supjaustome plonais
griežinėliais. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname jame supjaustytus porus, kol jie suminkštės. Patroškintus porus atvėsiname ir dar šiek tiek šiltus sudedame į tešla išklotą kepimo formą. Sumaišome pieną su kiaušiniais, pasūdome bei pabarstome pipirais. Gautą mišinį užpilame
ant porų ir apibarstome tarkuotu sūriu. Iš likusios tešlos iškočiojame dar viena lakštą, kuriuo uždengiame pyrago viršų ir gerai užspaudžiame pyrago kraštus. Kepame apie 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paviršius lengvai parus. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|