Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Lietuviu poetas, poezijos rinkiniu "Vizijos", "Poezija", "Zmogaus apnuoginta sirdis", "Po ukanotu nezinios dangum" autorius,
Linkavos g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Norušių g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Pušų g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Truskavos g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Tvenkinio g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g miltų 60 g sviesto 60 g margarino 1 žiupsnelis druskos labai šalto vandens Įdarui: 400 g porų 250 ml pieno 2 kiaušiniai 50 g sūrio 30 g
sviesto druska malti juodieji pipirai Gaminimas: Pasigaminame tešlą. Į dubenį sudedame miltus,druską, mažais kubeliais supjaustytą margariną ir sviestą. Viską minkome pirštais kol gaunasi dideli trupiniai. Gautus trupinius apipurškiame labai šaltu vandeniu ir užmaišome tešlą (tešla
tri būti tąsi). Gautą tešlą padedame maždaug 20 minučių į šaldytuvą. Pašaldžius tešlą atskiriame ją į du apylygius gabalus ir pusę tešlos iškočiojame. Kepimo formą išklojame iškočiotu tešlos lakštu ir užlenkiame šonus. Nuplauname porų šaknis bei lapus ir supjaustome plonais
griežinėliais. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname jame supjaustytus porus, kol jie suminkštės. Patroškintus porus atvėsiname ir dar šiek tiek šiltus sudedame į tešla išklotą kepimo formą. Sumaišome pieną su kiaušiniais, pasūdome bei pabarstome pipirais. Gautą mišinį užpilame
ant porų ir apibarstome tarkuotu sūriu. Iš likusios tešlos iškočiojame dar viena lakštą, kuriuo uždengiame pyrago viršų ir gerai užspaudžiame pyrago kraštus. Kepame apie 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paviršius lengvai parus. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|