Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kernavės g., Miežionių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Miežionių k., Vilniaus r. sav.,
Bubų g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Mikališkių g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g šparaginių pupelių 6 kiaušiniai 300 g fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako 4 v. š. sviesto 1 sauja petražolių druska malti juodieji pipirai Gaminimas: Pirmiausia
pasūdytame vandenyje išvirkite šparagines pupeles. Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir pakepinkite susmulkintą česnaką. Pakepinus česnaką į tą pačią keptuvę sudėkite išvirtas pupeles ir dar šiek tiek pakepę pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. Įmuškite į dubenį
kiaušinius, išplakite juos ir įmaišykite į juos sutarkuotą sūrį bei susmulkintas petražoles. Kepimo indą ištepkite 2 šaukštais sviesto ir sudėkite į ją su česnakais apkeptas pupeles ir užpilkite kiaušinių, sūrio bei petražolių plakiniu. Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|