Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Melioratorių 11-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 12-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 13-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 14-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 15-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai, 3 šaukštai balto saldaus vyno, 6 šaukštai rudojo cukraus, 12 slyvų, 150 g varškės, 60 g sviesto, 5 graikiniai riešutai, 250 g miltų, 1,5 šaukštelio kepimo
miltelių.
Gaminimas: Slyvas smulkiai supjaustome, apibarstome šaukštu cukraus, apipilame vynu ir paliekame 30 min., vėsioje vietoje. Kapotus riešutus sumaišome su 80 g miltų ir 1,5 šaukšto cukraus, bei sviestu. Likusį cukrų išplakame su varške ir kiaušiniais, bei sumaišome
su miltais ir kepimo milteliais. Į riebalais išteptą formą dedame pusę varškės masės, tuomet sudėliojame slyvas, vėl dedame varškės masės ir užklojame riešutų mišiniu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 50 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir
kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|