Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ukmergės g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Utenos g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Virintos g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Vyturių g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Ilgoji g., Leliūnų k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 porai, 100 g varškės, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 100 g fermentinio sūrio, 80 g miltų, 3 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių, druska, malti
pipirai.
Gaminimas: Iš miltų, varškės ir 2 šaukštų margarino užminkome tešlą ir ja išklojame kepimo skardą. Porus supjaustome griežinėliais, įdedame šaukštą margarino ir patroškiname. Sumaišome su biriai virtais ryžiais ir sudedame ant tešlos. Kiaušinius plakame po truputį
pildami karštą pieną, pasūdome, įberiame pipirų ir sudedame tarkuotą sūrį. Padažą užpilame ant porų ir ryžių mišinio. Kepame 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|
|