Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gijos g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 1-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 10-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 11-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 12-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 900 g obuolių tyrės, 360 g svogūnų, 240 g aliejaus, 70 g cukraus.
Gaminimas: Svogūnus nulupame, supjaustome griežinėliais, suberiame cukrų ir kaitiname viską aliejuje, kol
gražiai pagels. Sudedame obuolių tyrę ir gerai išmaišome, kad neišsiskirtų aliejus. Masę išpilstome į stiklainiukus ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais, palikdami 1 cm tarpelį. Įstatome į vandenį ir kaitiname 100 laipsnių temperatūroje 25 min. Po to dangtelius uždarome
galutinai. Šis užpilas tinka prie įvairios rūkytos žuvies, silkės ar ankštinių daržovių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir
kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|
|