Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
"Omnitel" pokalbiu papildymo kortele,
Mano buveine kiausinis, geltonas as lyg auksinis,
Sachmatu tevyne,
Modernistines tapybos kryptis, kuriai budinga dekoratyvumas, ryskios, kontrastines spalvos, plokstumine kompozicija, liniju ritmingumas,
Bizantijos teises rinkinys,
Žalioji g., Pasvaliečių k., Biržų r. sav.,
Alyvų g., Pučiakalnės k., Biržų r. sav.,
Ąžuolų g., Pučiakalnės k., Biržų r. sav.,
Beržų aklg., Pučiakalnės k., Biržų r. sav.,
Liepų g., Pučiakalnės k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šviežių briuselio kopūstų 1 svogūnas 0,25 stiklinės aliejaus 2 skiltelės česnako 0,5 stiklinės vištienos buljono 1 granato sėklos 1 saujelė skrusdintų graikiškų
riešutų druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 230oC (450oF). Briuselio kopūstus nuvalyti, nupjaustyti kietesnius išorinius lapus, stiebelius ir perpjauti pusiau. Svogūnus ir česnaką susmulkinti. Briuselio kopūstus, smulkintą svogūną,
česnaką ir aliejų sumaišyti. Viską paskleisti į plačią žemą kepimo skardą. Apibarstyti druska, maltais juodaisiais pipirais, viską vėl permaišyti ir pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 12–15 minučių, kol kopūstėlių viršus lengvai apskrus. Supilti buljoną ir dar kepti maždaug 8–10
minučių, kol kopūstėliai suminkštės ir visas skystis išgaruos. Išėmus iš orkaitės, leisti trumpam atvėsti, užbarstyti granato sėklas ir riešutus, sumaišyti, sudėti į dubenį arba gilią lėkštę ir patiekti. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|