Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 38-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 bulvės 200 g grybų 3 morkos 3 pomidorai 1 žalia paprika 100 g žiedinių kopūstų 1 svogūnas 2 šaukštai sviesto 1 stiklinė vandens petražolės druska malti juodieji
pipirai Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinę jį svieste sudėkite į puodą. Tuomet dėkite į puodą nuluptas ir supjaustytas bulves, morkas, pomidorų kubelius, išvalytą ir supjaustytą papriką, supjaustytus žiedinius kopūstus. Viską pabarstykite maltais pipirais,
užpilkite vandeniu ir sandariai uždengus troškinkite apie 20 minučių.
Nuvalykite, supjaustykite ir atskirame inde ištroškinkite grybus bei tuomet sumaišykite su ištroškintomis daržovėmis. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|